Hyppää sisältöön

Me Naiset -elokuun kentällinen

12.09.2024

Pian alkavat jatkosarjat. Ketkä olivat pelipaikkojensa parhaita elokuussa. Me Naiset -kuukauden kentällinen.

Maalivahdit

Tanja Kotoaro

PK-35:n kokenut maalivahti on esiintynyt hienosti helsinkiläisseuransa noustessa syksyä kohden sarjataulukossa. Elokuun viidestä ottelusta kolme voittoa ja Kotoaro antoi torjunnoillaan mahdollisuuden tavoitella pisteitä jokaisessa.

Ellan Arpiainen

Heinäkuun viimeisestä päivästä tähän hetkeen nuori KuPS-vahti on torjunut neljästä liigaottelusta kolme voittoa ja tasapelin. Näistä nollapelejä on kaksi. Lisäksi Arpiainen piti elokuun alussa maalinsa puhtaana Ilvestä vastaan Suomen Cupissa.

Annika Laihanen

HJK:n huippumaalivahti torjui elokuussa neljässä ottelussa yhtä monta voittoa, joista kolmessa maali pysyi puhtaana. Elokuussa Laihasen rekordiin voi lisätä myös kaksi vahvaa esitystä Suomen Cupissa.

Puolustajat

Ella Degerstedt

Ruotsalaispuolustajalla on ollut iso rooli läpi kauden. Vasenjalkainen pelaaja jakaa usein laadukkaita pitkiä palloa keskialueelta rangaistusalueen tuntumaan. Viimeisteli elokuussa myös tärkeän loppuhetkien voittomaalin Pihlajamäessä. Iso rooli Åland Unitedin pelinrakentelua alhaalta asti. Puolustaa aktiivisesti eteenpäin ja luo prässin hyökkääjille välittömästi.

Roosa Toivanen

PK-35 Vantaan kapteeni on tärkeä kummassakin päässä kenttää. Kaksi huipputärkeää maalia elokuussa. Puolustusalueella todella varma ja riistää palloja jatkuvasti takaisin joukkueelleen. Vaikea ohitettava 1v1-tilanteissa.

Anni Miettunen

Kokenut laitapelaaja teki yhden ja syötti kaksi maalia elokuussa. Todella laadukkaita keskityksiä ja pelinavauksia tilanteesta toiseen. Johtaa esimerkillään, eikä jätä ainuttakaan tilannetta kesken. Katkoo, riistää ja taistelee.

Keskikenttäpelaajat

Olivia Ulenius

Upeita esityksiä koko elokuun ajan. Neljä maalia ja kaksi syöttöä. Yksi sarjan parhaita 1v1-tilanteissa. Menee vastustajan puolustajista ohi ja omaa tarkan laukauksen. Löytää myös älykkäillä syötöillään tehokkaasti omia pelaajia nopeassakin vauhdissa.

Jamie Rita

Omaksunut kauden mittaan paremmin ja paremmin roolinsa. Elokuussa keskikentän väsymätön taistelija oli aktiivisin prässääjä koko sarjassa, riisti palloja ja myös taklasi eniten kaikista liigapelaajista. Rita myös purki tilanteita oman maalinsa lähettyviltä kaikista eniten ja on kärkipäässä myös syötönkatkoissa.

Reetta Suomela

Esiintyi tehokkaasti kaikissa aloittamissaan pääsarjaotteluissa elokuussa. Kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä. Näkee kentän hyvin ja irtaantuu vartijoistaan kokeneena pelaajana fiksusti.

Hyökkääjät

Minea Grönberg

Tuonut PK-35:n loppukesään ja syksyyn aivan uuden ulottuvuuden. On vaarallinen niin päällä kuin jalalla vastustajan boksissa. Elokuun viiteen otteluun 3 maalia ja yhtä monta syöttöä. Tekee valtavan määrän töitä myös pallottomana ja oli elokuussa hyökkäävistä pelaajista kärjessä liki kaikissa prässitilastoissa.

Ria Karjalainen

Ollut tasaisen tehokas koko kauden. Vahva ja erinomaisesti palloa suojaava pelaaja viimeisteli elokuussa kolme tärkeää maalia, jotka kerryttivät HPS:n pistesaraketta kuudella pisteellä. Yhteensä kauden aikana kasassa jo 12 osumaa. Kykenee hakemaan palloja hieman alempaa ja vapauttamaan tarkoilla pitkillä syötöillään laitapelaajat vauhtiin.

Lilli Halttunen

Hieno runkosarja takana. Elokuussa 4 maalia ja yksi syöttö. Vahva pelaaja, joka loistaa kaksinkamppailuissa, mutta silti nopea ja kykenee haastamaan pallollisena 1v1-tilanteissa. Valtava työmäärä jokaisessa pelissä. Yksi kauden parhaista hyökkääjistä tähän asti.

 

Äänestys päättyy sunnuntaina 15.9. kello 16.00. Äänestäneiden kesken arvotaan Ruutu+ -kausikortti (6kk).

Kansallinen Liiga valitsee Me Naiset kuukauden kentällinen -ehdokkaiksi eri pelipaikoilla vakuuttavia otteita kuukauden aikana esittäneet pelaajat. Lopullisen valinnan kuukauden pelaajista teet sinä.

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

Search