Hyppää sisältöön

Suomen Cupin finalistit ratkeavat tiistaina

20.08.2024

Suomen Cupissa on edetty jo välierävaiheeseen. Tiistaina 20. elokuuta ratkeavat finalistit vuoden 2024 Naisten Suomen Cupissa.

Tiistain ensimmäinen ottelu starttaa Helsingin Bolt Arenalla kello 18.00. Vastakkain ovat Subway Kansallisen Liigan kärkikaksikko ja viime vuoden cupin finalistit, HJK ja KuPS.

Viime kaudella KuPS vei pidemmän korren niin pääsarjassa kuin Suomen Cupissa. HJK sijoittui kummassakin kilpailussa toiseksi.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet Subway Kansallisessa Liigassa kahdesti. Kuopiossa ottelu päättyi helsinkiläisjoukkueen 1-0-voittoon. Edellinen ottelu on tasan kuukauden takaa. Tuolloin HJK vei kamppailun kotikentällään 3-0.

Lippuja pääsee ostamaan täältä.

Toinen välierä potkaistaan käyntiin Vantaan Myyrmäessä kello 19.00. PK-35 Vantaa saa vieraakseen FC Hongan. Näiden joukkueiden edellisestä kohtaamisesta ei todellakaan ole kauaa. Subway Kansallisen Liigan edellisellä kierroksella PK-Vantaa ja Honka pelasivat vastakkain samaisella Myyrmäen Jalkapallostadionilla.

Perjantaina 16. elokuuta pelattu ottelu päättyi vantaalaisten 1-0-voittoon, kun Roosa Toivanen pääsi kulmapotkun jälkitilanteesta tuikkaamaan pallon maaliin.

Otteluliput löytää tästä.

Molemmat ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Kuva: Riku Laukkanen

Search