Hyppää sisältöön

Suomen U23-maajoukkue voitti Tšekin

11.07.2024

Suomen U23-maajoukkue leireilee tällä hetkellä Eerikkilässä ja pelaa tuplamaaottelun Tšekkiä vastaan. Keskiviikkona pelattu ensimmäinen ottelu päättyi Suomen 3-1-voittoon.

Pikkuhelmarit siirtyi johtoon jo 10. minuutilla Ria Karjalaisen osumalla. Reilut 20 minuuttia myöhemmin huippuvireessä myös HPS-paidassa ollut kärkipelaaja osui toistamiseen.

Tauolle siirryttiin tilanteessa 2-1, kun hetki ennen taukoa Anna Šubrtová viimeisteli vieraiden ottelun ainokaisen.

Toinen HPS-hyökkääjä Oona Jääskeläinen vastasi toisen nelivitosen ainoasta maalista. Hieno laukaus etukulmasta sisään, kun pelikello näytti 77 minuuttia.

Suomi hallitsi ottelua ja kontrolloi pelitapahtumia johtoasemassa erinomaisesti. Maat kohtaavat uudestaan lauantaina 13. heinäkuuta. Peli alkaa kello 11.00 ja se esitetään suorana sekä selostettuna Palloliiton YouTube-kanavalla.

Kuva: Kalevi Hämäläinen