Hyppää sisältöön
HPS

HPS

HPS - HJK
14.09.
2 - 0
JYA Housing Areena,
Helsinki
Yleisöä: 358
HJK

HJK

Ennakot

Kuva: Jyri Sulander

HPS – HJK | Käsiohjelma

HPS:n Kansallisen Liigan kotiotteluiden ennakot toimitetaan kattavassa käsiohjelmapaketissa. Käsiohjelmaan on kerätty tilastopoimintoja pelaavista joukkueista sekä otteluennakot kokoonpanoineen.

Kansallisen Liigan Mestaruussarjan avauksessa HPS kohtaa sarjakärjessä viilettävän paikallisvastustaja HJK:n. Runkosarjassa HJK voitti molemmat kohtaamiset 2-0.

HPS – HJK
la 14.9.  klo 17.00
Liput ennakkoon myy Tiketti.

LIPPUTARJOUS: Kaikki Mestaruussarjan kotiottelut nyt hintaan 15 €. Tarjous voimassa HPS-HJK-ottelun alkamiseen asti. Lippupaketteja rajoitettu määrä.

Lataa käsiohjelma tästä. Toimii myös mobiilissa.

HPS – HJK | Käsiohjelma – Helsingin Palloseura ry


Kuva: Riku Laukkanen 

Mestaruussarja starttaa – Ensimmäinen vastus HPS

HJK aloittaa viimeisen rutistuksensa mestaruusjahdissa. Syksyn Mestaruussarjassa mitaleista kamppailevat HJK:n lisäksi KuPS, HPS ja Åland United.

Lähemmäs kaksi viikkoa sitten HJK purkitti runkosarjan onnistuneesti Åland Unitedia vastaan Maarianhaminassa lukemin 3–6. HJK varmisti kärkisijansa 52 pisteellä ja pääsee aloittamaan Mestaruussarjan piikkipaikalta.

– Olemme harjoitelleet kovaa nämä kaksi viikkoa valmistautuen Mestaruussarjaan. Viime viikonlopun pidimme vapaata, mutta tämä viikko onkin ollut sitten taas täyttä tykitystä. Joukkueessa on vallinnut luonnollisesti hyvä fiilis ja terveystilanne on ollut suotuisa, joten isolla itseluottamuksella lähdetään jatkosarjan otteluihin, HJK:n päävalmentaja Arttu Heinonen kertoo.

Suunnitelmia on hiottu kauden viimeisiin koitoksiin huolella.

– Valmennuksen kanssa olemme käyneet omaa pelaamistamme läpi ja miettineet siihen kehityskohteita. Tässä vaiheessa, kun joukkueet ovat jo toisilleen tuttuja runkosarjan ajalta, tarkoituksenamme on päästä yllättämään vastustajamme, Heinonen toteaa.

HJK on kohdannut lauantain vastuksen HPS:n kolme kertaa kauden aikana; kaksi kertaa runkosarjassa ja kerran Suomen Cupin puolivälierissä.

– Muistijäljet näistä kohtaamisista on selkeät. Jokaisessa ottelussa olemme onnistuneet voittamaan hyvällä esityksellä. HPS muiden joukossa varmasti pähkäilee kuumeisesti, miten he onnistuvat tekemään maaleja meitä vastaan. Olemme olleet todella hyviä puolustussuunnassa ja vain Åland United on onnistunut iskemään useamman maalin meitä vastaan, Heinonen kertaa.

– HPS myös varmasti pohtii miten saavat pallokontrollin meiltä. Kun meillä on pallo, olemme todella vaarallinen joukkue, Heinonen lisää.

Syksyn jatkosarjassa on heti kättelyssä isot panokset. HJK:n 12 pisteen etumatka tarkoittaa sitä, että jo Mestaruussarjan toisessa ottelussa Klubilla voi olla mahdollisuus sinetöidä mestaruus.

– Jos voitamme HPS:n huomenna, mestaruus on katkolla viimeistään meidän seuraavassa ottelussa KuPSia vastaan kotona.

Myös KuPSilla ja HPS:llä on tärkeät pisteet jaossa. Kuopiolaiset ovat toisena 40 pisteellä ja helsinkiläiset kolmantena 38 pisteellä. Ålandilla on kasassa tällä hetkellä 27 pistettä.

– Hopsi ja Kups kamppailevat vähintään hopeamitalista vain muutaman pisteen erolla ja pyrkivät keskinäisissä peleissään ottamaan eroa toisiinsa. Åland United tulee varmasti aiheuttamaan hämminkiä mitalitaistelussa. Maarianhaminan pitkältä vierasreissulta on vaikea saada pisteitä mukaan, Heinonen kertoo.

– Mielenkiintoinen syksy tulossa. Joukkue on valmis ottamaan tuplamestaruuden kauden päätteeksi, Heinonen päättää.

Mestaruussarja starttaa – Ensimmäinen vastus HPS  – HJK Helsinki

Search