Hyppää sisältöön
Åland United

Åland United

Åland United - HPS
13.10.
1 - 3
Wiklöf Holding Arena TN,
Maarianhamina
Yleisöä: 267
HPS

HPS

Ennakot

Kuva: Pasi Aalto

Inför matchen Åland United – HPS

Vi har haft en bra träningsvecka med fokus på vår defensiva spel och presspel. Humöret har varit på topp och det har varit kvalitet på träningarna.

Då vi slagit HPS två gånger har vi en bra uppfattning om hur de spelar och vet att de kan vara farliga och ha ett bra presspel. De måste vinna för att säkra en medalj så vi kan förvänta oss en tuff match och att dom kommer ge allt. Det är en stor uppgift att ta ytterligare en vinst då det inte finns några enkla matcher i detta slutspel, men vi är fortfarande obesegrade så självförtroende finns. Vi förväntar oss en mycket jämn match och vi är redo för det. Poängen och medaljutmaningen vill vi ha med oss inför sista omgången.

Vi har några förändringar i laget. Daniela är avstängd och Abby skadade sig i KuPS-matchen.

Tjejerna har gett järnet denna vecka med att engagera fansen så vi hoppas på en bra stöd från publik i denna stora match.

Matchen spelas på söndag kl 17.00  på Wiklöf Holding Arena. Välkomna!

Heja Åland!


Kuva: Pasi Aalto

Otteluennakko: Åland United – HPS | Mitalinkiilto silmissä saarelle

Åland United vienyt joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset lukemin 2-1. HPS matkaa saarelle tasoittamaan keskinäiset kohtaamiset ja varmistamaan mitalia.

Kansallisen Liigan mestaruussarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta ja HPS:lla on jälleen mahdollisuus varmistaa seurahistorian ensimmäinen mitali, kun Vihreät Jääkärit matkaavat toistamiseen tällä kaudella Maarianhaminaaan Åland Unitedin vieraaksi.

Hopsilla on vielä saumat myös hopeiseen mitaliin, kun KuPS on ennen toiseksi viimeistä kierrosta neljän pisteen eron turvin toisella sijalla. Kolmen pisteen potti olisi kuitenkin otettava Ålandin vieraana ja toivottava apua HJK:lta, joka kohtaa KuPS:n Kuopiossa.

HPS:n mestaruussarja on ollut avauskierroksen upeasta HJK-voitosta huolimatta mollivoittoinen, kun kolmesta edellisestä ottelusta HPS on saalistanut tasan nolla pistettä maalierolla 0-7. Ahvenanmaalla olisi jälleen mahdollisuus parantaa tilastoja, mutta ennen kaikkea peliesityksiä.

Sunnuntain kotijoukkue Åland United on mestarussarjan joukkueista ainoa, joka on pelannut loppusarjan ilman tappioita. Saarelaiset ovat keränneet neljästä mestaruussarjan ottelusta kahdeksan pistettä. Heillä on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta HPS:n ohi kolmannelle sijalle, mutta se vaatii kahdesta viimeisestä ottelusta kaksi voittoa, HPS:n kahta tappiota ja kaunisteltava maalieroa Hopsia paremmaksi.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluneen kauden aikana kolmesti vastakkain, joista Åland on voittanut kaksi ja HPS yhden. Åland on ollut haastava vastustaja Vihreille Jääkäreille sillä he ovat ainoa joukkue tällä kaudella, jolta HPS ei onnistunut saamaan Pakila Roadilla yhtäkään pistettä.

“Kiva että on panosta, kun lähtee reissun päälle”

HPS:n päävalmentaja Antti Ruonala odottaa aikaisempien kohtaamisten tavoin tasaista ottelua ja nauttii isojen panosten otteluista.

– Kiva että on panosta, kun lähtee reissun päälle. Odotettavissa on tasainen ottelu, kuten kaikki aikaisemmat kohtaamiset Ålandia vastaan. Edellisessä kohtaamisessa voitimme niukasti maaliodottaman ja olimme ensimmäisellä puoliajalla parempi joukkue, mutta emme vain saaneet tehtyä maalia, Ruonala kertoo.

Ruonala muistuttaa myös siitä mitä voittoon tarvitaan.

– Hyvät saumat voittaa, mutta se vaatii jälleen hyvää omaa onnistumista, Ruonala täydentää.

Search