Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - PK-35
02.10.
0 - 1
Tapiola N 1,
Espoo
Yleisöä: 232
PK-35

PK-35

Ennakot

Kuva: Jyri Sulander

Honka kohtaa kotonaan PK-35:n keskiviikkona

Honka jatkaa pelejään Kansallisen Liigan haastajasarjassa jälleen huomenna keskiviikkona 2.10. Vastaan Tapiolan urheilupuiston kotinurmella asettuu PK-35. Ottelu käynnistyy klo 18.00 ja liput siihen pääset ostamaan tästä!

Honka otti tärkeän voiton viime ottelustaan, kun PKKU kaatui vieraskentällä 4-1. Milla Punsar ja Jelena Todoshchenko vastasivat Hongan maaleista, osuen molemmat kahteen kertaan. PKKU:n kavennusosuma syntyi lisäajalla ottelun viimeisestä tilanteesta.

– Viime peli oli hyvä onnistuminen meiltä. Olimme vahvoja kaikilla pelin osa-alueilla joten pääsemme nyt jatkamaan siitä, toteaa puolustaja Aura Nyholm.

Hongalla on edessään vielä neljä ottelua Kansallista Liigaa ja panokset ovat niissä kaikissa suuret. Sijoille 8-10 sijoittuneet joukkueet putoavat kauden päätteeksi Ykköseen. Honka on tällä hetkellä sijalla seitsemän, neljä pistettä edellä kahdeksantena olevaa Ilvestä. JyPK on pisteen Honkaa edellä ja keskiviikon vastustaja PK-35 tasapisteissä Ilveksen kanssa. Honka ja PK-35 ovat pelanneet yhden ottelun muita haastajasarjan joukkueita vähemmän. Ottelumäärät tasoittuvat siis huomisessa ottelussa.

Hongan kolme seuraavaa ottelua ovat kaikki kotiotteluita. PK-35:den jälkeen se kohtaa Ilveksen 6.10. ja JyPK:n 12.10. Kausi päättyy Myyrmäessä PK-35 Vantaan vieraana 18.10.

– On siistiä saada pelata nyt useampi peli kotona putkeen. Tietenkin pelaaminen on parasta omalla kotinurmella ja silloin, kun on omia kannattajia katsomossa, Nyholm sanoo.

Vastaan asettuva PK-35 on ollut Hongalle tällä kaudella vaikea vastustaja. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran kesäkuun alussa Tapiolan urheilupuistossa, jolloin vieraat hakivat Pia Tavin maalilla 1-0 voiton. Honka jäi ilman pisteitä myös vierasreissusta Pihlajamäkeen. Ilona Walta iski keltamustien ainoaksi jääneen osuman vapaapotkusta, mutta omasta verkosta pallo löytyi kahdesti. Nyt olisi siis myös tilaisuus revanssiin.

– Nyt on aika saada PK-35:destä täydet kolme pistettä. Jokainen joukkueesta tekee töitä sen eteen. Toteutamme samoja asioita kuin viime pelissä niin tulosta tulee, Nyholm summaa.

FC Honka vs PK-35 siis Tapiolan urheilupuiston nurmella huomenna keskiviikkona 2.10. klo 18.00 alkaen. Liput matsiin tästä!

Honka kohtaa kotonaan PK-35:den keskiviikkona – FC Honka Naiset


Kuva: Pasi Aalto

Taistelu sarjapaikasta jatkuu keskiviikkona Tapiolassa

PK-35:n ei tarvitse yhtä kauaa odotella seuraavaa ottelua mitä edellistä. Keskiviikkona joukkue kohtaa Tapiolassa FC Hongan. Jokaisessa loppukauden ottelussa on valtavat panokset ja niin on myös vastapuolen joukkueellakin. Honka aloitti loppusarjansa hienosti voitolla PKKU:sta ja PK-35 puolestaan kärsi tappion JyPK:lle. Ero ennen keskiviikon ottelua PK:n ja Hongan välillä on neljä pistettä.

Keskiviikon otteluun lähdettäessä Hongalla on pieni etu sarjataulukkoa peilaten. Se on tällä hetkellä hiuksen hienosti putoamisrajan paremmalla puolella. Ero Ilvekseen ja PK-35:een on neljä pistettä. Tappio kuitenkin keskiviikolta lisäisi entisestään jännitystä putoamiskamppailuun, kun taas voitto toisi espoolaisille lisää hengähdystilaa. 

PK-35 palasi kuukauden tauon jälkeen taas tositoimiin ja ensimmäinen loppusarjan ottelu päättyi 1–0 tappioon JyPK:lle. Uusi mahdollisuus napata pisteitä aukeaa onneksi nopeasti. PK-35:n ja Hongan aiemmat ottelut tältä kaudelta ovat molemmat päättyneet punamustien voittoon. Miten käy keskiviikkona Tapiolassa, kun panokset ovat entistäkin suuremmat? 

PK-35:n Minea Grönberg kommentoi edellistä JyPK-ottelua sekä tulee keskiviikon peliä seuraavasti. 

– Luotto joukkueen tekemiseen ei ole kadonnut, vaikka pisteet jäivätkin sunnuntaina Jyväskylään. Olemme peli peliltä pystyneet todistamaan vaarallisuutemme ja keskiviikkona meille kelpaa vain kolme pistettä.  

 – Edellinen ottelu käsiteltiin saman tien ja katseet sekä keskittyminen käännettiin kohti Honka-peliä samalla kun bussi lähti Viitaniemestä Helsinkiin.  

 – ⁠Joukkueen esitys oli sunnuntaina monelta osa-alueelta onnistunut, mutta maalipaikat pitää pystyä hyödyntämään tehokkaammin ja ratkaisuihin viimeisellä kolmanneksella vaaditaan lisää huolellisuutta, Grönberg linjaa. 

FC Honka vs PK-35 pelataan keskiviikkona Tapiolassa klo 18:00. Ottelun lipunmyynnistä vastaa kotijoukkue ja jos paikanpäälle et ehdi, näet ottelun Ruutu+ palvelusta. 

Tällä viikolla pelataan jo loppusarjan ensimmäinen kotiottelukin. Sunnuntaina 6.10. klo 16:00 joukkue kohtaa PKKU:n Pihliksessä. Saavu tuolloin joukkueen tueksi tämän kauden toiseksi viimeiseen kotiotteluun!

Taistelu sarjapaikasta jatkuu keskiviikkona Tapiolassa – PK-35

Search