Hyppää sisältöön
FC Honka

FC Honka

FC Honka - Ilves
06.10.
1 - 3
Tapiola N 1,
Espoo
Yleisöä: 212
Ilves

Ilves

Ennakot

Kuva: Jyri Sulander

Tärkeät ottelut jatkuvat – sunnuntaina vastassa Ilves

Hongan kausi lähestyy loppuaan ja tärkeät ottelut jatkuvat. Jäljellä on vielä kolme ottelua, joista ensimmäisessä keltamustat kohtaavat Ilveksen sunnuntaina 6.10. klo 15.00. Liput otteluun tästä!

Honka kärsi kovan taistelun jälkeen viime ottelussaan niukan 0-1 tappion PK-35:delle. Tulos tiivisti haastajasarjan kamppailua entisestään. Sijoille 8-10 sijoittuvat joukkueet pelaavat ensi kaudella Ykkösessä. Kun sarjaa on jäljellä kolme kierrosta, on Honka seitsemäntenä, pisteen edellä kahdeksantena olevaa PK-35:ttä.

Hongan sisäisen maalipörssin kärjessä jatkaa Ilona Walta kymmenellä osumallaan. Wilma Sjöholm ja Milla Punsar ovat molemmat tehneet neljä maalia tällä liigakaudella. Elli Seirolla on kolme osumaa Kansallisessa Liigassa. Sen lisäksi Honka-hyökkääjä voitti Suomen Cupin maalipörssin seitsemällä maalillaan.

– Lähdemme sunnuntain otteluun hakemaan täyttä kolmea pistettä – mikään muu ei käy meille. Tiedostamme, että jokainen piste ja yksittäinen maali on tällä hetkellä erittäin tärkeä. Tulevasta ottelusta Ilvestä vastaan tulee varmasti tiukka ja tasainen. Viime ottelun tulos varmasti motivoi meitä sunnuntain otteluun, Ida Heikkinen sanoo.

Ilves jäi Hongan tapaan pisteittä viime kierroksella, kun se hävisi PK-35 Vantaalle 0-3. Tamperelaisten maalitykki on tällä kaudella ollut kahdentoista osuman Anna OlmalaElli Mäkipelkola on säestänyt Olmalaa neljän maalin verran. Laitapelaajalta löytyy myös kuusi maalisyöttöä.

Honka ja Ilves kohtasivat toisensa kahdesti runkosarjan aikana. Ilves vei kauden avausottelun Tammelassa 3-1, Honka puolestaan juhli kotonaan Tapiolan urheilupuistossa voittoa lukemien ollessa 2-1.

FC Honka vs Ilves siis Tapiolan urheilupuistossa sunnuntaina 6.10. klo 15.00. Liput otteluun tästä! Tervetuloa kannustamaan Honka tärkeisiin pisteisiin!

Tärkeät ottelut jatkuvat – sunnuntaina vastassa Ilves – FC Honka Naiset


Kuva: Jyri Sulander

Sunnuntain Honka-​pelistä vain voitto kelpaa

Ilves matkaa sunnuntaina Espooseen FC Hongan vieraaksi voitto mielessään. Sarjatilanne on haastava, mutta vielä mitään ei ole menetetty. Täysi pistesaalis on Espoosta kuitenkin saatava tuotua Tampereelle.

Viime sunnuntainen kotitappio PK-35 Vantaalle tuli erittäin pahaan saumaan, Kansallisessa Liigassa säilymiseen oikeuttava seitsemäs sija on nyt neljän pisteen päässä. Tuota paikkaa pitää hallussaan juurikin Honka ja joukkueiden väliin mahtuu vielä PK-35 kolme pistettä Ilvestä edellä.

Espoolaisille sunnuntainen ottelu on jo viikon toinen, sillä Suomen Cupin finaalin vuoksi rästiin jäänyt peli pelattiin tämän viikon keskiviikkona. Tuossa ottelussa Honka kärsi 0-1 tappion PK-35:lle. Tuloksellisesti Hongalla on hiukan heikompi jakso käynnissä, sillä edelliseen seitsemään liigaotteluun mahtuu ainoastaan voitto sarjajumbo PKKU:sta.

Tosin ei Ilvekselläkään ole kehumista omassa tuloksen tekemisessään, sillä tupsukorvilla on kahdeksaan peliin myös ainoa voitto PKKU:sta. Sunnuntainen ottelu onkin kahden alisuorittaneen joukkueen kohtaaminen, jossa on isot panokset. Varsinkin Ilveksen on saatava onnistumisia hyökkäyspelissään, sillä elo- ja syyskuun saldona on ainoastaan yksi tehty maali.

Ottelu pelataan sunnuntaina 6.10. klo 15 Tapiolan urheilupuiston nurmikentällä. Loistava kellonaika suunnata omat autot kohti Espoota ja kannustaa Ilves tärkeään vierasvoittoon! Toki kotisohvilla ottelua pääsee seuraamaan suorana ja selostettuna Ruutu+ Urheilu -​tilauksen kautta.

Kolme kierrosta Kansallista Liigaa on vielä jäljellä ja Honka-​pelin jälkeen Ilveksellä on jäljellä vierasottelu PKKU:ta vastaan ja kauden päätösottelu on PK-35:ttä vastaan Tammelassa perjantaina 18.10. Päätösotteluun joukkue toivoo saavansa katsomoon kaikki kannattajansa tuomaan lisäenergiaa jännittävään otteluun.

Sunnuntain Honka-pelistä vain voitto kelpaa – Ilves jalkapallo – Naisten edustusjoukkue (ilvesnaisetjalkapallo.fi)

Search