Hyppää sisältöön
PK-35

PK-35

PK-35 - PKKU
06.10.
4 - 0
Algeco Areena TN,
Helsinki
Yleisöä: 227
PKKU

PKKU

Ennakot

Kuva: Niko Nakari

Tärkeä taisteluvoitto Tapiolasta – Pelit jatkuvat jo sunnuntaina Pihliksessä!

Sunnuntaina pelataan loppusarjan ensimmäinen kotiottelu ja samalla koko kauden toiseksi viimeinen peli kotona. Pihlikseen saapuu vieraaksi PKKU. Vierasjoukkueen mahdollisuudet putoajan paikalta pois ovat menneet, mutta PK-35 taistelee vielä ensi kauden paikasta Kansallisessa Liigassa. PK-35 pelaa jo kolmannen ottelunsa seitsemään päivään ja edellinen kamppailu oli keskiviikkona Hongan vieraana, josta PK-35 haki täyden pistepotin.

Koko seurayhteisön tukea tarvitaan nyt, saavu Pihlikseen kannustamaan naisten edustusjoukkuetta todella tärkeässä ottelussa!

PK-35 vs PKKU sunnuntaina Pihliksen Algeco Areenalla klo 16:00

Liput Tiketti.fi 

PK-35:n pelitahti on ollut viimeisen viikon tiuha. Viime sunnuntaina joukkue pelasi sunnuntaina Jyväskylässä ja keskiviikkona Espoossa. Sunnuntaisesta matsista ei pisteitä tullut, mutta PK-35 haki sitkeän esityksen jälkeen 1–0 voiton Tapiolasta Hongan vieraana. Punamustien ainoasta maalista vastasi Minea Grönberg. Sunnuntaina on vuorossa loppusarjan ensimmäinen kotiottelu. PK-35 lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja punamustilla on edessään pakkovoitto, jos se haluaa edelleen kamppailla paikasta myös ensi kaudella Kansallisessa Liigassa. Vastassa tuolloin PKKU. PK-35 pelaa kotiyleisönsä edessä toiseksi viimeistä kertaa tällä kaudella. 

PKKU:n ensimmäinen kausi pääsarjatasolla on ollut haastava. Se on kerännyt ainoastaan kolme pistettä ja nämä kaikki pisteet ovat tulleet tasapelien kautta. Yksi näistä pisteistä tuli toukokuussa, kun nämä kaksi joukkuetta pelasivat 2–2 tasapelin. Toinen keskinäinen ottelu meni elokuussa Pihliksessä pelatussa ottelussa 2–0 PK:lle. Varmaa on jo, että PKKU tulee putoamaan ensi kaudeksi Ykköseen, mutta PK-35:n kohtalo on selvittämättä. 

PK-35:n Pia Tavi kommentoi aiempaa Honka-voittoa sekä myös tulevaa sunnuntaista kotiottelua.

– Todella luottavainen ja hyvä fiilis! Vaikka on ollu tiukka ottelutahti niin ollaan taas kerran osoitettu kuinka vahvoja ja hyviä ollaan, ja jatkettu siitä mihin jäätiin runkosarjapeleissä.


– Viime ottelu oli kuuluisa 6 pisteen peli ja sen mukainen oli kaikkien asenne. Jengi puhalsi hyvin yhteen hiileen ja pisti kirjaimellisesti kroppaa likoon. Tätä tarvitaan myös sunnuntain pelissä, koska vastustaja haluaa varmasti hakea kauden avaus voittoa. Tehdään kaikki asiat niin hyvin kun vain osataan.

– Odotan kovaa taistelua, jossa molemmat jengit tahtovat 3 pistettä himaan. PKKU on ollut vahva vastus kaudella ja ollut tasaisia vääntöjä, joten ei varmasti pelin luonne muutu. Odotan myös, että pystytään jatkamaan omaa hyvää tekemistä ja nauttimaan viimeisistä peleistä, Tavi toivoo. 

PK-35 vs PKKU sunnuntaina klo 16:00. Liput ennakkoon Tiketistä. Matsi tulee suorana myös Ruutu+ palvelusta. 

Tärkeä taisteluvoitto Tapiolasta – Pelit jatkuvat jo sunnuntaina Pihliksessä! – PK-35


Kuva: Niko Nakari

SUNNUNTAINA PIHLAJAMÄESSÄ VASTASSA PK-35

Haastajasarjan kolmannella kierroksella kohtaavat Pihlajamäessä PK-35 ja PKKU. Kotijoukkueelle pisteet ovat todella tärkeät säilymiskamppailussa, joten panokset ovat taas kerran todella korkeat. PK-35 voitti keskiviikkona FC Hongan 0-1 vieraskentällä Minea Grönbergin kauden neljännellä maalilla.

Vaikka sarjasta putoaminen on jo selvää, joukkueen voitontahto on kova.

”Mielenkiintoinen ottelu tiedossa ja kotijoukkueelle todella tärkeä. Toki meillekin koska kukaan ei halua jäädä ilman voittoa tältä kaudelta ja varmasti jokainen on valmis laittamaan 100 % kehiin. PK:lle ottelu on kolmas kahdeksaan päivään, mikä varmasti jollain tasolla näkyy otteissa”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes pohtii.

”PK-35 on erittäin hyvin valmennettu joukkue, joka puolustaa todella kollektiivisesti, hyökkää paljon laitojen kautta ja on todella vaarallinen erikoistilanteissa. Lisäksi joukkue on löytänyt hyviä vahvistuksia tälle kaudella ja skabaa tosissaan sarjapaikasta, ehkä hieman ennakko-odotusten vastaisesti. Etenkin Minea Grönberg on ollut todella hyvä tällä kaudella ja liigan parhaita hyökkääjiä”, Lehtihalmes summaa.

”Meidän tulee olla hyviä pallon kanssa ja onnistua liikuttamaan PK-35:n muotoa ja pystyä murtautumaan laadukkaasti. Tarvitaan paljon malttia ja laatua. Lisäksi meidän tulee prässätä laadukkaasti ja pakottaa vastustaja etenemään suoraviivaisesti. Mitä enemmän joudumme liikkumaan poikittain sitä suuremmat riskit on.”

Vierailijoiden kokoonpanosta puuttuu varmuudella Anna Karvonen, Edith Grahn, Jasmina Liukkonen ja Janita Lampinen.

Piret Palonen lähtee joukkueen kanssa hakemaan kauden ensimmäistä voittoa!

Lähdetään totta kai hakemaan 3 pistettä ja ensimmäistä voittoa. Tärkeät 3 pistettä jaossa, vaikka oma sarjapaikka onkin jo tiedossa. Uskon, että ottelusta tulee hyvä ja tasainen, kunhan päästään pelaamaan omalla tasolla ja tehdään kentällä niitä juttuja, joita treeneissä on käyty läpi.

Search