Hyppää sisältöön
PK-35

PK-35

PK-35 - PK-35 Vantaa
12.10.
0 - 0
Algeco Areena TN,
Helsinki
Yleisöä: 248
PK-35 Vantaa

PK-35 Vantaa

Ennakot

Kuva: Kalevi Hämäläinen

Lauantaina pelataan viimeistä kertaa tällä kaudella Pihliksessä!

Lauantaina pelataan PK-35:n tämän kauden viimeinen kotiottelu, jossa on todella paljon jännitettävää. Edellisen voiton myötä helsinkiläiset nousivat niukasti karsintaviivan paremmalle puolelle, mutta kaikille joukkueilla on vielä kaksi ottelua jäljellä, joten mitä tahansa voi vielä tapahtua. Saavu lauantaina Pihlikseen klo 15:00 seuraamaan PK-35 vs PK-35 Vantaan huippujännittävää kamppailua!

Kauden viimeinen kotiottelu! Saavu paikanpäälle kannustamaan naisten edustusjoukkuetta todella tärkeässä ottelussa!

PK-35 vs PK-35 Vantaa lauantaina Pihliksen Algeco Areenalla klo 15:00.

Liput Tiketti.fi 

Viime sunnuntaina PK-35 pelasi Pihliksessä PKKU:ta vastaan ja kentällä nähtiin itseluottamusta puhkuva kotijoukkue. PK-35 viimeisteli yhteensä neljä osumaa ja päästämättä yhtäkään joukkue nappasi isot pisteet, jolla se nousi ohi Hongan sekä JyPK:n ohi sarjataulukossa. Erojen kuitenkin ollessa pieniä, kaikki on vielä mahdollista ja putoajien ratkominen on pahasti kesken. 

Lauantain vierasjoukkue PK-35 Vantaa on ainoa joukkue, joka on varmistanut paikkansa myös ensi kaudella Kansallisessa Liigassa. Varmistus tälle syntyi edellisessä ottelussa, kun joukkue kukisti JyPK:n kotikentällään lukemin 3–0. Joukkueiden ero on tällä hetkellä ennen lauantaita kahdeksan pistettä. 

PK-35:n Ada Lindroth kommentoi seuraavaa ennen kauden viimeistä kotiottelua. 

– Tosi hyvä fiilis tulevasta pelistä, jossa jälleen tärkeät pisteet jaossa. Joukkueessa on mahtava fiilis ja kiva päästä pelaamaan kotona vielä kerran!

–⁠ ⁠Lauantain ottelusta tulee varmasti tiukka ja tasainen, mutta uskon että omalla pelillä ja taistelulla 3 pistettä jää Pihlikseen.

– ⁠Viimeinen kotiottelu tällä kaudella ja mikäs sen parempaa kuin jännittävä PK-derby, joten kaikki lauantaina Pihlikseen kannustamaan meidät voittoon! 

 Täytetään Pihlis vielä viimeistä kertaa tällä kaudella ja kannustetaan gimmoja tärkeässä ottelussa! Lauantain otteluun myös PK-35:n entiset liigapelaajat ovat kutsuttu jännittämään ottelua.

PK-35 vs PK-35 Vantaa lauantaina Pihliksen Algeco Areenalla klo 15:00. Liput matsiin Tiketistä. Matsi tulee myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

Lauantaina pelataan viimeistä kertaa tällä kaudella Pihliksessä! – PK-35


Kuva: Kalevi Hämäläinen

Lauantaina punamustien kohtaaminen Pihlajamäessä

Punamustien pelit Kansallisessa Liigassa jatkuvat lauantaina vieraskentällä. PK-35 Vantaa pääsee pelaamaan paineettomasti, mutta kotijoukkue Pallokerho-35 taistelee tiukasti sarjapaikastaan. Ottelu pelataan lauantaina 12.10. klo 15.00 Pihlajamäen tekonurmella.

PK-35 Vantaa varmisti jo viime viikonloppuna Haastajasarjan voiton ja viidennen sijan. Eroa putoamisviivaan on kymmenen pistettä, joten myös tulevan kauden sarjapaikka on jo sinetöity. Muiden joukkueiden osalta putoamistaistelu on edelleen tiukka, kun neljä joukkuetta taistelee kahdesta viimeisestä sarjapaikasta. Myös Punamustilla on keskeinen rooli putoamistaistelussa, kun vastaan asettuvat vielä Pallokerho-35 ja FC Honka.

Tähän mennessä PK-35 Vantaa on voittanut kaikki kolme pelaamaansa Haastajasarjan ottelua lukemin 3–0. Viime sunnuntaina Punamustien vahvan syysvireen joutui kokemaan noilla lukemilla JyPK, joka taipui Myyrmäessä Tuulia Mikkolan, Elina Peltokankaan ja Elina Mankin osumilla.

Pallokerho-35 sen sijaan majailee Haastajasarjassa toisena, mutta peräkkäisistä sijoituksista huolimatta eroa PK-35 Vantaaseen on jo kahdeksan pistettä. Putoamisviivasta Pallokerho-35:n erottaa vain kaksi pistettä, joten Pihlajamäessä kaivataan vielä kipeästi sarjapisteitä.

Myös Pallokerho-35 on löytänyt kauden ratkaisuhetkillä hyvän tulosvireen. Haastajasarja alkoi 1–0-tappiolla JyPKin vieraana, mutta viime viikolla helsinkiläiset voittivat molemmat ottelunsa. FC Honka kaatui ensin keskiviikkona Tapiolassa lukemin 0–1 Minea Grönbergin osumalla ja PKKU sunnuntaina Pihlajamäessä selvänumeroisesti 4–0. Pallokerho-35:n osumista vastasivat PKKU:ta vastaan Steffi Hassinen, Minami Oi, Shiori Kato ja Hertta Laurinkoski.

Punamustat joukkueet ovat kohdanneet toisensa sarjapeleissä tällä kaudella jo kahdesti. Huhtikuussa Pihlajamäessä päädyttiin lumipyryssä maalittomaan tasapeliin. Heinäkuussa PK-35 Vantaa oli kotikentällään Myyrmäessä vahvempi lukemin 2–1. Kotijoukkueen osumista vastasivat Hilla Romppanen ja Liina Tervo. Vierasjoukkueen ainokaisen viimeisteli Hassinen.

PK-35 Vantaan kuluvan sarjakauden paras maalintekijä on ollut kuudesti osunut Peltokangas. Taustatukea hän on saanut etenkin viisi maalia tehtailleelta Mankilta. Pallokerho-35:n riveissä ykköstykin titteliä jakavat neljästi osuneet Grönberg, Laurinkoski, Hassinen Pia Tavi.

Punamustien kokoonpanotilanne on lauantain ottelun alla hyvä. Käytettävissä on sama pelaajaryhmä kuin kahdessa edellisessä ottelussa.

Tavoitteena venyttää voittoputkea

Päävalmentaja Jari Väisäsen mukaan lähtökohdat kauden viimeiseen vierasotteluun ovat hyvät. Vaikka PK-35 Vantaalla ei ole enää urheilullista panosta, haluaa joukkue jatkoa hyvälle syysvireelleen.

– Lähdemme ehdottomasti voittamaan myös kahta viimeistä ottelua. Haluamme päättää kauden mahdollisimman hyvään suoritukseen ja säilyttää puhtaan tulossarjamme Haastajasarjassa. Viides sija on jo varmistettu, joten voimme keskittyä kahdessa viimeisessä ottelussa paineettomaan pelaamiseen.

PK-35 Vantaa on voittanut kaikki Haastajasarjan ottelunsa päästämättä maaliakaan. Väisäsen mukaan joukkue haluaa kuitenkin parantaa pieniä asioita vielä kauden viimeisissäkin otteluissa.

– Haluamme säilyttää viime peleistä tietynlaisen yllätyksellisyyden, mutta pelinopeutta meidän pitää yhä parantaa. Pallokerho-35:n alin linja putoaa nopeasti alas, joten sen selustaan pääseminen on vaikeaa. Tavoitteemme on viedä pallonhallintaa mahdollisimman korkealle, mutta tilaisuuden tullen haluamme myös hyökätä nopeasti. Meidän pitää hyödyntää ne hetket, jolloin Pallokerho-35 ei ole vielä ehtinyt vetäytyä.

Lauantain vastustaja on Punamustille monelta vuodelta tuttu kilpakumppani. Väisäsen mukaan Pallokerho-35:n kausi on sujunut nousujohteisesti.

– Pallokerho-35 on parantanut otteitaan syyskauden aikana. He ovat pystyneet pelaamaan vahvaa puolustuspeliä, mikä on toki ollut heidän vahvuutensa muutenkin. He ovat vahvoja kaksinkamppailuissa, joten niissä meidänkin pitää olla vahvempia. Tiettyjä joukkueita vastaan he ovat pystyneet myös pallonhallintaan, Väisänen arvioi.

– Heidän oikea puolustajansa Shiori Kato on todella taitava ja älykäs pelaaja. Myös vasen puolustaja Ada Lindroth on noussut esiin. Minea Grönberg on onnistunut tekemään maaleja ja maalivahti Tanja Kotoaro on pelannut varmaotteisesti.

Pallokerho-35 – PK-35 Vantaa pelataan lauantaina 12.10. klo 15.00 Pihlajamäen tekonurmella Helsingissä.

Lauantaina punamustien kohtaaminen Pihlajamäessä | PK-35 Vantaa (pk35vantaa.fi)

Search