Hyppää sisältöön
PKKU

PKKU

PKKU - Ilves
13.10.
0 - 2
Järvenpää TN,
Järvenpää
Yleisöä: 120
Ilves

Ilves

Ennakot

Kuva: Pasi Aalto

Toiseksi viimeisellä kierroksella vastassa Ilves

Kauden viimeisessä kotiottelussa Järvenpään tekonurmella kohtaavat PKKU ja Ilves. Ilves katkaisi edellisellä kierroksella pitkän voitottoman putkensa kaatamalla Hongan 1-3. PKKU sen sijaan kärsi 4-0 tappion PK-35 Helsingille.

”Takana on pitkä kausi, mikä näkyy jo, ja nyt vielä revitään kaikki irti joukkueesta, että voidaan taistella itse voitosta ja samalla vaikeuttaa Ilveksen tilannetta. Ilves otti edellisellä kierroksella ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajan alaisuudessa ja viimeiset kaksi peliä ovat joukkueelle elintärkeitä. Paineet ovat varmasti kovat ja me taas päästään toimimaan paineettomasti, joten toivottavasti se näkyy meidän otteissa positiivisella tavalla”, päävalmentaja Timo Lehtihalmes pohtii.

”Toivon, että kentällä nähdään pallollisesti rohkea Kerho, joka uskaltaa haastaa Ilveksen prässiä ja pystyy pysymään pallossa paineen alla. Varmasti kova työ edessä, mutta jokaisessa pelissä voidaan taistella voitosta! Se vaatii todella paljon töitä kentällä, mutta uskon että, joukkue haluaa kauden viimeiseen kotiotteluun ladata kaiken!”

Maalivahti Josefina Långström toivoo Järvenpäähän suurta yleisöä.

Edessä on viimeinen kotipeli ja päästään pelaamaan hienolle uudelle stadionille. Taistelu kolmesta pisteestä tulee olemaan kova, kun Ilves on toiseksi viimeisenä ja heillä on säilymisen kannalta kaksi pakkovoittoa edessä. Lähdetään peliin totta kai ryöstöretkimentaliteetilla pisteiden suhteen. Toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi Järvenpäähän kannustamaan meidät voittoon!


Kuva: Joope Erkkilä

Kauden viimeinen vierasottelu sunnuntaina Järvenpäässä

Kauden viimeinen vieraspeli suuntautuu Järvenpäähän, jossa Ykköseen putoava PKKU emännöi toistaiseksi viimeistä Kansallisen Liigan kotiotteluaan. Ilveksen on ottelu voitettava pitääkseen haaveet säilymisestä elossa viimeiselle kierrokselle saakka.

Pallokerho Keski-​Uusimaa pelaa enää kunniastaan ja haluaa varmastikin tarjota kotiyleisölleen edes yhden voiton Kansallisessa Liigassa ennen siirtymistä sarjaporrasta alemmas. PKKU on saalistanut kauden aikana ainoastaan kolme pistettä yhtä monesta tasapelistä, joten kauden avausvoiton metsästäminen motivoi varmasti nuorehkoa joukkuetta.

Ilves puolestaan on pakkovoiton edessä, jotta viimeisen kierroksen kotiottelussa olisi vielä sarjapaikan säilyminen omissa käsissä. Pitkä maaliton kuiva kausi päättyi edellisessä ottelussa Hongan vieraana, kun maaliverkkoja pöllyttivät Anela Ljesnjanin, Aino Rasinen sekä Heta Olmala.

Kauden edellisiisä kohtaamisissa maalinteko Pallokerhoa vastaan on toiminut. Toukokuussa Tammelassa Ilves voitti 4-0 ja heinäkuussa Hyrylän vierailu päätttyi peräti 1-7 vierasvoittoon. Näistä 11 maalista on Anna Olmala laukonut viisi ja kapteenin maalivireen palautumista odotetaankin tapahtuvan sunnuntaina. Edellisen maalinsa Anna teki heinäkuun lopulla HJK:n verkkoon.

Ilves lähtee otteluun varmasti nälkäisenä, joukkueen jokainen jäsen tietää kuinka tärkeistä asioista nyt pelataan. Edelliset keskinäiset kohtaamiset tai sarjataulukkoon katsomiset eivät saa yhtään heikentää kenenkään asennoitumista otteluun. Honkaa vastaan joukkue aloitti todella terävästi ja sai palkinnon kahden aikaisen maalin muodossa. PKKU tietää Ilveksen pyrkivän samaan nytkin, joten varautuminen tiukasti puolustavaan kotijoukkueeseen on syytä tiedostaa ja osoittaa kärsivällisyyttä oman tekemisen tuottavan lopulta tulosta.

Ottelu pelataan ennakkotiedoista poiketen Järvenpään tekonurmikentällä sunnuntaina 13.10. klo 15. Olisi hienoa, jos paikan päällä katsomossa olisi Ilveksenkin kannattajia, mutta kotonakin ottelua pystyy kätevästi seuraamaan Ruutu+ Urheilun kautta.

Search